Tuesday, July 24, 2018

Září 25, 2018 – csDUG Konference

Česká a slovenská skupina DB2 uživatelů (csDUG) je regionální skupinou uživatelů (RUG), která byla založena před 6 lety.
Tímto vás zveme na 6. ročník konference csDUG konané 25. září 2018. Letos je konference rozdělena na 3 paralelní běhy.
Tato událost je sponzorována společnostmi IBM a CA Technologies.
  

Jedná se o celodenní konferenci s volným vstupem. Přednášející jsou uznávanými experty v oboru. Nenechte si uniknout jedinečnou příležitost potkat se s přednášejícími osobně!

Program konference

Download the conference agenda, abstracts, and speakers' bio [here]

Db2 Developer Track

Db2 DBA track

IMS Track

Místo konání


CA Technologies lab, 3. patro
V Parku 8,
148 00 Prague 4, Chodov
Česká Republika
è   Budova se nachází hned před původní budovou, ve které se konaly předchozí ročníky konference csDUG. (Nemůžete zabloudit.)

Jste kvalifikovaný DB2 nebo IMS odborník? Zajímá Vás, k čemu všemu můžete DB2 a IMS využít? Jste zkušený databázový administrátor (DBA) v jiných prostředích a databázích a potřebujete DB2, nebo IMS podporu ve Vašem novém projektu? Zajímalo by Vás, jakou roli může sehrát DB2, nebo IMS architektura ve Vašem podnikání?
>      Přijďte 25. Září na csDUG konferenci, kde získáte odpovědi na tyto a další otázky a zároveň budete mít možnost setkat se s dalšími odborníky v těchto oblastech!


Postup pro volnou registraci na csDUG :
  • Pošlete email na register.csdug.25.sept@gmail.com – Sdělte nám následující podrobnosti:
    • Vaše jméno,
    • země,
    • pracovní pozice,
    • společnost (zaměstnavatel),
    • Hlavní oblast zájmu (Db2 DBA běh nebo Db2 Developer běh, nebo IMS běh) – mezi jednotlivými běhy se můžete volně pohybovat. Tuto informaci potřebujeme znát pouze z organizačních důvodů.
    • Jazyky, kterými se dorozumíte
  • Pokud se registrujete před 27. srpnem, nikdy předtím jste se neúčastnili žádné z předchozích konferencí IDUG EMEA (Malta, Listopad 4-8, 2018), a pokud by jste měli zájem o volnou vstupenku na tuto událost, prosíme, též uveďte tuto skutečnost ve Vaší registraci.
  • Staňte se členy virtuální csDUG skupiny http://www.worldofdb2.com/group/csdug (Vaše registrace nám usnadní výpočet rozpočtu na tuto událost,). Pokud ještě nejste členy WolrdOfDB2, je nutné se nejdříve registrovat a teprve potom se přidat ke skupině csDUG.


Prosím vemte na vědomí, že všichni účastníci konference se musí registrovat za účelem získání identifikační karty. Informace, které nám poskytnete, nám pomohou Vás identifikovat.

No comments:

Post a Comment