Tuesday, July 24, 2018

25. September, 2018 – csDUG Konferencia

Česká a slovenská skupina užívateľov DB2 (csDUG) je regionálna skupina užívateľov (RUG), ktorá bola založená pred 6 rokmi.
Týmto vás pozývame na 6. ročník konferencie csDUG konanej 25. septembra 2018. Tento rok bude konferencia prebiehať v troch súbežných smeroch.
Táto udalosť je sponzorovaná spoločnosťami IBM a CA Technologies.
    

Jedná sa o celodennú konferenciu s voľným vstupom. Prednášajúcimi sú uznávaní experti v odvetví. Nenechajte si újsť jedinečnú príležitosť stretnúť sa s odborníkmi osobne!

Program konferencie

Download the conference agenda, abstracts, and speakers' bio [here]

Db2 Devleoper Track

Db2 DBA Track

IMS Track

Miesto konania


CA Technologies lab, 3. poschodie
V Parku 8,
148 00 Prague 4, Chodov
Česká Republika
è   Budova sa nachádza v areáli pred pôvodnou budovou, kde sa konali predchádzajúce ročníky konferencie csDUG. (Nemôžete zablúdiť.)
Ste kvalifikovaný DB2 alebo IMS odborník? Zaujíma Vás, na čo všetko môžete DB2 a IMS použiť? Ste skúsený databázový administrátor (DBA) v iných prostrediach a databázach a potrebujete DB2, alebo IMS podporu pre Váš nový projekt? Zaujímalo by Vás, akú úlohu môže zohrať DB2, alebo IMS architektúra vo Vašom podnikaní?
>      Príďte 25. septembra na csDUG konferenciu, kde získate odpovede na tieto a dalšie otázky a zároveň budete mať možnosť stretnúť sa s ďalšími odborníkmi v týchto oblastiach!


Postup na registráciu s voľným vstupom na csDUG :
  • Pošlite email na register.csdug.25.sept@gmail.com – Uveďte nasledujúce podrobnosti:
    • Vaše meno,
    • krajinu,
    • pracovnú pozíciu,
    • spoločnosť (zamestnávateľ),
    • hlavnú oblasť záujmu (Db2 DBA smer, alebo Db2 Developer smer, alebo IMS smer) – medzi jednotlivými smermi sa môžete voľne pohybovať. Túto informáciu potrebujeme vedieť iba z organizačných dôvodov.
    • jazyky, ktorými sa dorozumiete
  • Ak sa zaregistrujete pred 27. augustom a nikdy predtým ste sa nezúčastnili na žiadnej IDUG konferencii, a máte záujem o voľnú vstupenku na IDUG EMEA (Malta, 4.-8. november, 2018), uveďte, prosím, túto skutočnosť vo vašej správe.
  • Staňte sa členmi virtuálnej skupiny csDUG na http://www.worldofdb2.com/group/csdug (Vaša registrácia nám umožní vyčísliť náklady na túto udalosť). Pokiaľ ešte nie ste členmi WorldOfDB2, je nutné sa najskôr zaregistrovať a až potom sa pričleniť do skupiny csDUG.


Prosím, berte na vedomie, že všetci účastnící konferencie sa musia zaregistrovať za účelom získania identifikačnej karty. Informácie, ktoré nám poskytnete, nám pomôžu Vás identifikovať.

No comments:

Post a Comment